Ver esta página en CASTELLANO


INSTAL·LACIONS ELECTRIQUES GIRONA

instal·lacions electriques girona al lloc web www.https://instalaciones-electricas-girona.com.com ajuda a sensibilitzar els ciutadans sobre els serveis de Servitec Girona: una empresa que aspira a l'excel·lència en el maneig de la pintura, la fontaneria i l'electricitat.

A Servitec Girona creem treballs respectuosos amb el medi ambient que poden beneficiar a tots
persones, independentment de la seva edat, grandària, discapacitat o habilitat.

Com a electricistes en un lloc d'origen / industrial, els clients ens confien en instal·lar energia elèctrica i sistemes, telecomunicacions, sistemes de seguretat i incendis i controls electrònics. El nostre treball consisteix a instal·lar el cablejat, el manteniment d'equips elèctrics i la instal·lació d'equips. El treball elèctric que realitzem podria incloure nous treballs, addicions, un canvi en un treball ja fet, manteniment d'equips o treballs de reparació per a un estat defectuós.

El nostre treball com a electricistes és fonamental per donar suport al creixement de la indústria de la construcció, la producció d'acer, la fabricació i les empreses d'energia elèctrica. Tenim les habilitats per instal·lar, reemplaçar i reparar cables, conductes, il·luminació i altres accessoris i components elèctrics.


SERVITEC GIRONA

Serviendo la comunitat de Girona des de 1980

INSTAL·LACIONS ELECTRIQUES GIRONA


Benvinguts al nostre nou lloc web.

Aquí ens sentim orgullosos d'oferir solucions a mida als nostres clients. I estem fent la nostra feina per més de 45 anys amb gran retroalimentació dels clients. Som experts en instal·lacions elèctriques, calderes, piscines, reformes integrals de ogar i la indústria, reparacions fregit industrial, aire condicionat, fred industrial i càmeres frigorífiques.

INSTAL·LACIONS ELECTRIQUES GIRONA

Com operem?

Ens flames, explica'ns les teves necessitats, venim, fem una ullada, proposem una solució, l'acceptes, després vam emetre una estimació i després d'acceptar-la, vam començar a treballar immediatament. Treball fet!

Amb què podem ajudar?

Estem especialitzats en:

  • INSTAL·LACIONS ELECTRICAS: de baixa i alta tensió, instal·lacions d'àmbit industrial i projectes elèctrics,
  • CALDERES: els millors preus garantits a Girona amb instalacion inclosa,
  • PISCINES: descobreix amb nosaltres les millors ofertes en piscines i spa. No oblidis de demanar el 5% descompte.
  • REFORMES INTEGRALS DE LA LLAR: amb la nostra experiència de maas de 45 anys i amb l'última tecnologia informàtica podem crear una vista prèvia de com es veurà la seva nova casa.
  • REFORMES INTEGRALS DE LA INDÚSTRIA: Guanya temps i estalvia diners! Descobreix els nostres preus en reformes a Girona: la millor empresa de reformes integrals.
  • AIRE CONDICIONAT: Consulta i tria entre les nostres ofertes en aire condicionat domèstic perquè venem i instal·lem varietat de models portàtils i split per climatitzar la teva llar.
  • FRED INDUSTRIAL: l'activitat tecnològica de dissenyar, construir, implementar i mantenir màquines frigorífiques, així com les seves instal·lacions.

Nosaltres som especialistes en aquest camp. Truca'ns!