Ver esta página en CASTELLANO


INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES

SERVITEC GIRONA

Serviendo la comunitat de Girona des de 1980!

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES


Benvinguts al nostre nou lloc web.

Aquí ens sentim orgullosos d'oferir solucions a mida als nostres clients. I estem fent la nostra feina per més de 45 anys amb gran retroalimentació dels clients. Som experts en instal·lacions elèctriques, calderes, piscines, reformes integrals de ogar i la indústria, reparacions fregit industrial, aire condicionat, fred industrial i càmeres frigorífiques.

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES GIRONA

Com operem?

Ens flames, explica'ns les teves necessitats, venim, fem una ullada, proposem una solució, l'acceptes, després vam emetre una estimació i després d'acceptar-la, vam començar a treballar immediatament. Treball fet!

Amb què podem ajudar?

Estem especialitzats en:

  • INSTAL·LACIONS ELECTRICAS: de baixa i alta tensió, instal·lacions d'àmbit industrial i projectes elèctrics,
  • CALDERES: els millors preus garantits a Girona amb instalacion inclosa,
  • PISCINES: descobreix amb nosaltres les millors ofertes en piscines i spa. No oblidis de demanar el 5% descompte.
  • REFORMES INTEGRALS DE LA LLAR: amb la nostra experiència de maas de 45 anys i amb l'última tecnologia informàtica podem crear una vista prèvia de com es veurà la seva nova casa.
  • REFORMES INTEGRALS DE LA INDÚSTRIA: Guanya temps i estalvia diners! Descobreix els nostres preus en reformes a Girona: la millor empresa de reformes integrals.
  • AIRE CONDICIONAT: Consulta i tria entre les nostres ofertes en aire condicionat domèstic perquè venem i instal·lem varietat de models portàtils i split per climatitzar la teva llar.
  • FRED INDUSTRIAL: l'activitat tecnològica de dissenyar, construir, implementar i mantenir màquines frigorífiques, així com les seves instal·lacions.

Nosaltres som especialistes en aquest camp. Truca'ns!